Eric de Waart

Ik ben oprichter, naamgever en managing partner van WRT Law. Sinds 1998 ben ik werkzaam in het ondernemingsrecht en sinds 2002 in de advocatuur.

Voordat ik in de advocatuur ging werken, was ik bedrijfsjurist op de juridische afdeling op het hoofdkantoor van Deloitte. Ik heb daarnaast als interim jurist gewerkt en ondernemer de praktijk waargenomen van een van de ondernemingsrechtjuristen op het hoofdkantoor van Rabobank te Utrecht.

Ik heb mijn werkzaamheden geregeld in een multidisciplinaire omgeving uitgevoerd. Daardoor heb ik meer dan gemiddeld inzicht in en ervaring met financiele en fiscale aspecten van het ondernemingsrecht.
Voor clienten heb ik de rol van trusted advisor van de ondernemer en consultant bij de onderneming, juridisch adviseur van bedrijven en advocaat Ondernemingsrecht.

Voor cliënten heb ik als advocaat Ondernemingsrecht de rol van trusted advisor van de ondernemer en adviseur voor bedrijven.

Als trusted advisor spar ik vaak met de ondernemer over hoe het met het bedrijf gaat. Die vertrouwensrol heb ik al jarenlang bij verschillende clienten. Ik kan vanuit de multidisciplinaire inzichten een optimaal advies aan een ondernemer geven en daar de juiste experts en dienstverleners bij aanbevelen. Als spin in het web bewaak ik in overleg met de cliente het proces en de samenwerking door de verschillende adviseurs, zoals accountants, notarissen en fiscalisten.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en ben daar geregistreerd in het rechtsgebiedenregister voor ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van ondernemingsrecht.

Daarnaast ben ik bestuurslid van Stichting New Power Generation, welke zich bezig houdt met jongerenwerk en jeugdzorg.

Lees verder

Yasemin Ay

Sinds 2012 ben ik werkzaam als ondernemingsrecht advocaat voor met name internationale bedrijven. Ik ben een netwerker. Om die reden heb ik altijd gekozen om op middelgrote tot kleine kantoren te werken waar persoonlijk contact de boventoon voert.

Ik wijs mijn internationale cliënten letterlijk en figuurlijk de weg in het Nederlandse zakenleven. Om die reden voel ik mij eerder ‘adviseur’ dan advocaat, waarbij ‘preventie’ van juridische problemen hoog in het vaandel staat. Met het Turkse bedrijfsleven heb ik een hele sterke band. Vandaar dat ik ook bij WRT mijn activiteiten met Turkish Desk* verder zal voortzetten en uitbreiden.

Daarnaast geef ik vaardighedentrainingen bij de Beroepsopleiding Advocaten aan advocaat-stagiaires en begeleid ik intervisies binnen ons kantoor.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en ben daar geregistreerd in het rechtsgebiedenregister voor ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van ondernemingsrecht.

*Binnen het team van Turkish Desk werken gespecialiseerde advocaten die beide talen en culturen beheersen Turkish Desk heeft een uitgebreid netwerk aan accountants, fiscalisten en Turkije kenners zodat Turkse ondernemers in Nederland hier optimaal kunnen worden begeleid. Deze gespecialiseerde aanpak van Turkish Desk met andere adviseurs sluit goed aan bij de multi disciplinaire aanpak van WRT Advocatuur die toegepast wordt binnen het ondernemingsrecht.”

Lees verder

Shasta Rötscheid

Mijn juridische carrière ben ik begonnen als bedrijfsjurist. Daarna heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar de advocatuur, waarbij ik mij verder gespecialiseerd heb in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Op dit moment ben ik naast mijn praktijk als advocaat werkzaam als intern Legal Counsel en Manager Legal. 

Mede door mijn ruime ervaring als bedrijfsjurist weet ik als geen ander de vertaalslag te maken van de juridische kaders naar de praktijk en ondersteun ik ondernemers en werknemers met een praktische aanpak en heldere adviezen.

Naast mijn werkzaamheden als legal counsel en advocaat ben ik actief in diverse toezichthoudende functies en geef ik met regelmaat cursussen en workshops op het gebied van het arbeidsrecht.

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en ben daar geregistreerd in het rechtsgebiedenregister voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van arbeidsrecht en tien punten voor het gebied ondernemingsrecht.

Lees verder

Tuncay Albayrak

Ik sta voornamelijk ondernemers bij in civiele zaken. Mijn doel daarbij is om cliënten zoveel mogelijk buiten de rechtszaal te houden. Als advocaat heb ik veel ervaring in het procederen bij zowel de rechtbank als bij het gerechtshof. Vóór de advocatuur heb ik jarenlang inhouse gewerkt bij een multinational, waardoor ik niet alleen juridisch maar ook praktisch meedenk met cliënten. Mijn fiscale achtergrond komt hierbij goed van pas. 

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en ben daar geregistreerd in het rechtsgebiedenregister voor algemene praktijk. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van algemene praktijk.

Lees verder