WRT heeft ruime ervaring bij het helpen van Turkse ondernemers en investeerders om hun onderneming in Nederland te vestigen of uit te breiden.

Binnen het team van WRT werken gespecialiseerde advocaten die beide talen en culturen beheersen. Deze specialisten kunnen op maat advies verlenen. Partner van ons kantoor, Yasemin Ay, heeft de leiding over onze Turkish Desk.

Als advocatenkantoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan accountants, fiscalisten en Turkije kenners. Wij helpen Turkse ondernemers bij het kennismaken met de juiste experts en het vormen van een sterk team.

Graag introduceren wij u aan Turkije deskundige, de heer Kürşat Koşer. Hij is een ervaren en deskundige advocaat in Turkije en woont sinds 1997 in Nederland.*

De heer Koşer heeft een consultancybedrijf (www.ramkoconsultancy.nl). Op uw uitdrukkelijke verzoek kan WRT de heer Koşer inschakelen.

* Kürşat Koşer is geen lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en is zodoende niet bevoegd om procedures te voeren voor de rechtbank in Nederland. Eventuele procedures zullen uitsluitend gevoerd worden door de advocaten en juristen van WRT.

Neem contact op

Juridische berichten

Vacature

VACATURE Aansluitpartner (m/v) Commerciële advocaat voor de zakelijke markt Wie zijn wij? WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT

Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid. Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar