WRT Advocatuur breidt uit met drie advocaten en een vestiging

WRT

WRT Advocatuur is een op de zakelijke, commerciële markt gericht advocatenkantoor op het gebied van het Ondernemingsrecht dat gevestigd is te Amsterdam.

Bij WRT vinden bedrijven de beste hulp: dicht op de onderneming en de ondernemer, kort op de bal en met strakke tijdslijnen. Multi disciplinair als het nodig is, een vollediger advies als het beter is.

Met Eric de Waart aan boord biedt WRT meer dan twintig jaar ervaring op het geven van juridisch advies aan en het voeren van rechtszaken voor ondernemers en bedrijven.

Uitbreiding

WRT is verheugd te kunnen berichten dat het advocatenkantoor per 1 mei 2022 wordt versterkt met drie advocaten zodat het geven van bedrijfsjuridisch advies en procederen aan ondernemers wordt verbreed en versterkt. De dames Yasemin Ay en Maryam El Allali en de heer Tuncay Albayrak sluiten zich dan aan bij WRT Advocaten. Zij stellen zich hieronder verder voor.

Deze drie advocaten, die een jarenlange op ondernemers gerichte praktijk hebben gevoerd bij De Vries & Kasem Advocaten en haar rechtsvoorgangers, sluiten zich aan bij WRT om hun praktijken daar in samenwerking met WRT voort te zetten. Geïntegreerd in één kantoor, wensen de vier advocaten van WRT met hun hiermee versterkte praktijken de basis te bieden aan nog betere hulp aan ondernemers en bedrijven.

WRT gaat vanaf die datum verder als WRT Law B.V. en opent tevens haar tweede vestiging, waardoor zij kantoren heeft in Amsterdam en Almere.

De vestigingsgegevens van beide kantoren zullen op de website worden vermeld.

Toekomst WRT

Naast het ondernemingsrecht, biedt WRT Advocatuur met deze uitbreiding ook de beste hulp op de terreinen van het arbeidsrecht, contractenrecht en bestuursrecht voor bedrijven en ondernemers.

Deze uitbreiding past binnen de ambitie van WRT om het kantoor te versterken en te vergroten zodat bedrijven en ondernemers nog beter en completer door WRT kunnen worden geadviseerd en bijgestaan. Voor de zomer van dit jaar staat de volgende uitbreiding al gepland met in ieder geval een vijfde advocaat, senior arbeidsrecht en handel- en contractenrecht.

Ondernemers kunnen dus voor al hun juridische zaken bij WRT Law altijd en op twee locaties terecht.

Mr Yasemin Ay was managing partner bij De Vries & Kasem Advocaten en voert al meer dan tien jaar een ondernemingsrechtpraktijk als advocaat voor met name internationale bedrijven. Zij wijst die bedrijven letterlijk en figuurlijk de weg in het Nederlandse zakenleven. Yasemin heeft een hele sterke band met het Turkse bedrijfsleven in het bijzonder en zal haar activiteiten met Turkish Desk bij WRT verder voort zetten en uitbreiden. Binnen het team van Turkish Desk werken gespecialiseerde advocaten die beide talen en culturen beheersen Turkish Desk heeft een uitgebreid netwerk aan accountants, fiscalisten en Turkije kenners zodat Turkse ondernemers in Nederland hier optimaal kunnen worden begeleid.

Deze gespecialiseerde aanpak van Turkish Desk met andere adviseurs sluit goed aan bij de multi disciplinaire aanpak van WRT Advocatuur die toegepast wordt binnen het ondernemingsrecht.

Zowel op kantoor als voor de Beroepsopleiding Advocaten besteed Yasemin veel tijd en aandacht aan begeleiding van advocaat-stagiaires. Yasemin is namelijk advocaat-trainer bij de Beroepsopleiding Advocaten.

Mr Tuncay Albayrak is gespecialiseerd in het procederen in het civiele recht. Zijn fiscale en civiele achtergrond zorgen ervoor dat Tuncay hardcore ondernemingsrechtzaken kan voeren. Daarnaast heeft Tuncay jarenlang vóór de advocatuur jarenlang inhouse gewerkt bij een multinational. Hierdoor denkt Tuncay niet alleen mee als advocaat, maar ook als ondernemer. Tuncay houdt zich daarnaast bezig met de juridische aspecten van contracten en handel.

Mr Maryam El Allali is advocaat sinds 2017 en werkte daarvoor als juridisch medewerksters bij De Vries & Kasem Advocaten en haar rechtsvoorgangers sinds 2012. Maryam is een vertrouwde adviseur voor ondernemers en particulieren op het gebied van het arbeidsrechtrecht en het bestuursrecht. Daarnaast heeft zij brede ervaring met het voeren van procedures, van kortgedingen tot zaken voor de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en het College van Beroep.

Maryam studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Zij behaalde haar masterdiploma’s Arbeidsrecht en Staats-en Bestuursrechter aan de Universiteit van Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Vacature

VACATURE Aansluitpartner (m/v) Commerciële advocaat voor de zakelijke markt Wie zijn wij? WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT

Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid. Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar