BV’s met twee of meer aandeelhouders raden wij aan afspraken tussen aandeelhouders te maken in een zogenaamde aandeelhoudersovereenkomst. Als die er niet is, dan zijn situaties waarin aandeelhouders niet met elkaar verder willen of kunnen niet geregeld.

Aandeelhoudersovereenkomst

De meeste geschillen tussen aandeelhouders komen voort uit die situaties die geregeld hadden kunnen worden met het vooraf maken van afspraken. Dat is vaak beter dan dat de rechter het geschil voor aandeelhouders moet oplossen.

Wij adviseren over en regelen voor aandeelhouders de vastlegging van de juiste afspraken voor als aandeelhouders uit elkaar willen, ingeval van overlijden en arbeidsongeschiktheid en bij afscheid van een aandeelhouder.

Geschillen aandeelhouders

Waren die afspraken niet gemaakt, dan staan wij de aandeelhouder bij gedurende het geschil.

Neem contact op

Juridische berichten

Vacature

VACATURE Aansluitpartner (m/v) Commerciële advocaat voor de zakelijke markt Wie zijn wij? WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT

Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid. Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar