Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid.

Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar carrière begon zij als bedrijfsjurist in een grote organisatie, waarna zij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur. Inmiddels combineert Shasta haar praktijk als advocaat met een functie als Legal Counsel voor een grote (non-profit) organisatie. Mede door deze ervaring weet zij als geen ander wat er speelt binnen een organisatie en kan zij de juridische kaders perfect vertalen naar een praktische oplossing.

Shasta zal voor WRT werkzaam zijn op de vestiging Almere. Shasta is zelf woonachtig in Almere en zij heeft, mede door haar voormalige politieke functies en nevenwerkzaamheden, een groot netwerk in de stad.

Shasta: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en de samenwerking met mijn collega’s bij WRT Law. Onze achtergronden en expertises vullen elkaar goed aan en met dit team kunnen we ondernemers optimaal adviseren bij alle juridische aangelegenheden in hun bedrijf.”

“Wij zijn blij dat Shasta zich aansluit bij WRT Law. Wij merken dat er veel vraag is naar goede gespecialiseerde advocaten met een praktische aanpak. Vooral in Almere neemt de vraag enorm toe en wij zijn ervan overtuigd dat wij met de komst van Shasta onze cliënten nog beter kunnen ondersteunen”, aldus Eric de Waart, oprichter van WRT Law. “Wij wensen haar dan ook veel succes en kijken uit naar de samenwerking”.

Gerelateerde berichten

Vacature

VACATURE Aansluitpartner (m/v) Commerciële advocaat voor de zakelijke markt Wie zijn wij? WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT