Vacature

VACATURE

Aansluitpartner (m/v)

Commerciële advocaat voor de zakelijke markt

Wie zijn wij?

WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT Law is een jong kantoor met een lange historie en met advocaten die elkaar al geruime tijd kennen. Zij hebben een plezierige en prettige manier van met elkaar samenwerken en hebben daarbij oog voor het versterken van elkaars praktijken, werken veelvuldig samen en vullen elkaar aan qua expertise en achtergronden.

WRT Law is een commercieel kantoor en richt zich uitsluitend op ondernemers en bedrijven. WRT Law bedient haar cliënten op de terreinen van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht vanuit de vestigingen Amsterdam en Almere. Met twee vestigingen in deze steden bedienen we de grootstedelijke regio rondom beide steden, Randstad, Flevoland en het Gooi.

Naar wie zijn wij op zoek?

WRT Law komt graag in contact met advocaten die zich bij kantoor zouden willen aansluiten. Advocaten met een eigen praktijk, gericht op ondernemers en bedrijven, met een gezonde dosis humor en die zich herkennen in de karaktereigenschappen van kantoor en onze samenwerking zoals hiervoor geschetst. Het rechtsgebied waarop je actief bent, richt zich uiteraard op de zakelijke markt en kan een rechtsgebied zijn

dat het kantoor al beoefent, of een ander bijpassend rechtsgebied, zoals bijvoorbeeld vastgoed, huurrecht bedrijfsruimte, litigation of IE.

De advocaat die zich eventueel wenst aan te sluiten, is bij voorkeur al werkzaam in de regio

Amsterdam/Almere. Hij of zij kan zelfstandig de praktijk (blijven) voeren die de basis biedt voor een eigen inkomen. Door de aansluiting bij WRT Law kan je gebruik maken van een werkplek met faciliteiten in Amsterdam en/of Almere en kan je jouw praktijk samen met de andere advocaten verder uitbouwen, versterken en je netwerk uitbreiden.

Contact

Leuke, enthousiaste en op samenwerken gerichte, commerciële advocaten die meer willen weten over WRT Law en kennis willen maken met de advocaten van ons kantoor zijn van harte uitgenodigd te reageren. Laat graag weten als je verder met ons in contact wilt komen. Het lijkt ons leuk jou te ontmoeten.

Mailen kan naar info@wrtlaw.nl. Uiteraard gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om met aan ons ter beschikking gestelde gegevens en informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde berichten

Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid. Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar