Als ondernemer heeft u het ongetwijfeld al eens meegemaakt: U heeft uw dienst of product geleverd, maar vervolgens wordt uw rekening niet betaald. In de meeste gevallen levert een vriendelijke herinnering of een aanmaning door u al betaling op. In die gevallen dat dit alleen niet gebeurt, dan helpen wij u graag bij het incasseren van uw vordering.

Vordering uit handen geven

Uiteraard is iedere situatie daarbij anders en wij overleggen altijd met u welke weg wij daarbij zullen bewandelen. Wij hebben oog voor uw relatie met uw klant, maar treden daar waar nodig ook daadkrachtig op.

Incasso advocaat

De ervaring leert dat een aanmaning van een advocaat vaak al tot betaling leidt. Als ook dit geen oplossing is, dan kunnen wij voor u onder meer:

  • Beslag leggen
  • Een incasso dagvaarding uitbrengen
  • Een regeling tot stand brengen
  • Een faillissement aanvragen

Wij gaan ervoor dat u betaald krijgt waar u recht op heeft.

Neem contact op

Juridische berichten

Vacature

VACATURE Aansluitpartner (m/v) Commerciële advocaat voor de zakelijke markt Wie zijn wij? WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT

Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid. Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar