Aan de levensloop van een onderneming kan ook een einde komen. Zo zorgvuldig als indertijd de onderneming was gestart en gedurende de levensloop ervan was begeleid van advies was voorzien, met dezelfde zorgvuldigheid is afscheid te nemen van het bedrijf / te stoppen met het bedrijf en de afwikkeling van haar onderneming in te regelen.

Afscheid nemen van het bedrijf bij beëindiging ervan betekent namelijk afscheid nemen van personeel, stakeholders, leveranciers, klanten, verhuurder, bank en andere partijen die vaak jarenlang intensief bij de onderneming betrokken zijn geweest.

Langlopende contracten vormen vaak de basis van die relaties en die vereisen een zorgvuldige afwikkeling ingeval het bedrijf beëindigd wordt.

Advies beëindigen bedrijf

Onze kennis en ervaring bij het bijstaan van going concern ondernemingen wenden we graag aan om u te adviseren over de zorgvuldige beëindiging van uw bedrijf.

Neem contact op

Juridische berichten

Vacature

VACATURE Aansluitpartner (m/v) Commerciële advocaat voor de zakelijke markt Wie zijn wij? WRT Law is een samenwerkingsverband van momenteel vijf advocaten, waarvan drie partners. WRT

Verdere uitbreiding WRT Law

Vanaf 1 juli 2022 zal WRT Law uitbreiden met mevrouw mr. Shasta Rötscheid. Shasta heeft jarenlange ervaring als advocaat binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Haar